Recencies

In februari 2020 is MADO bij ons bezig geweest om de bovenverdieping en trapopgangen van gipsplaat te voorzien en hierna te stuccen. Het is kundig en snel gebeurd met een prachtig resultaat. Ze zijn in onze vakantie doorgegaan en bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en schoongemaakt. Een dikke pluim voor hen allemaal. Beveel hen zeker aan!

In 2016 heb ik in 6 weken een klein huis in de binnenstad van Groningen van binnen totaal gerenoveerd met MADO.
Dat wil zeggen totaal gestript en weer voorzien van nieuwe gestucte wanden, plafonds, vloeren, badkamer, keuken, inbouwspots en nog veel meer. Alles, maar zeker ook het stucwerk is perfect uitgevoerd. Ik ben heel tevreden over Marcin en zijn mannen; kundig, werken hard en komen goed hun (planning) afspraken na. Zo goed dat we binnenkort een heel nieuw te bouwen huis door Mado laten afbouwen.

Kunststof kozijnen laten plaatsen. Prima werk, vriendelijke mensen. Ook moesten er een paar rollagen vervangen worden. Ook dat was geen probleem en hebben ze uitstekend gedaan. Ik zou het bedrijf zeker aanraden!!

We hebben nu op de hele bovenverdieping kunststof kozijnen en dubbelslag. Alles werd vlot geregeld en netjes geplaatst door de vakmensen van Mado. Een echte aanrader voor iedereen.

Ik ben erg tevreden over MADO kunststofkozijnen. Ze komen de afspraken goed na, leveren alles netjes af en zijn niet duur. Ik heb het bedrijf al aan een aantal vrienden aangeraden!