Recencies

In februari 2020 is MADO bij ons bezig geweest om de bovenverdieping en trapopgangen van gipsplaat te voorzien en hierna te stuccen. Het is kundig en snel gebeurd met een prachtig resultaat. Ze zijn in onze vakantie doorgegaan en bij thuiskomst was alles netjes opgeruimd en schoongemaakt. Een dikke pluim voor hen allemaal. Beveel hen zeker aan!

In 2016 heb ik in 6 weken een klein huis in de binnenstad van Groningen van binnen totaal gerenoveerd met MADO.
Dat wil zeggen totaal gestript en weer voorzien van nieuwe gestucte wanden, plafonds, vloeren, badkamer, keuken, inbouwspots en nog veel meer. Alles, maar zeker ook het stucwerk is perfect uitgevoerd. Ik ben heel tevreden over Marcin en zijn mannen; kundig, werken hard en komen goed hun (planning) afspraken na. Zo goed dat we binnenkort een heel nieuw te bouwen huis door Mado laten afbouwen.

Jan Krol
Jan Krol
2023-05-10
Een paar weken geleden heeft MADO bij ons in huis een dienst verleend, en 4 kozijnen en een prachtige kunststof deur geplaatst. En ze hebben keurig werk afgeleverd, alles goed en prima afgewerkt.Ook niet onbelangrijk alles keurig en netjes achter gelaten. De klus zeer na tevredenheid en prima resultaat. We zijn er erg blij mee. Vriendelijke groet, J.G. Krol
eric neumann
eric neumann
2023-04-28
Prima service en pas als de klus klaar is. Gaat men naar huis. Zeker een aanrader.
He Van der Veen
He Van der Veen
2023-04-28
Na het ontdekken van houtrot in ons kozijn belde in dit bedrijf. In dezelfde week was de offerte en bestelling rond. Op korte termijn werd het kozijn vervangen door een kunststof variant. Plaatsing ging professioneel en afwerking is mooi strak en netjes. Kortom prima service!
Camel
Camel
2023-04-04
Vriendelijk en goed geholpen. Goede kozijnen geplaatst.
BAYRAMBASS
BAYRAMBASS
2023-01-25
We hebben de badkamer kozijn laten vervangen door Mado. De eerste keer duurde het plaatsen maar 30 min dus was de kozijn niet geplaatst volgens onze wensen. Maar Mado heeft dit keurig opgelost om een nieuwe kozijn op een juiste manier te plaatsen zonder extra kosten.
Gerlof Timmer
Gerlof Timmer
2023-01-20
MADO voor de 2e keer in huis gehad en evenals de 1e keer keurig werk afgeleverd door de mannen. Alles netjes en schoon achter gelaten en wederom de klus naar volle tevredenheid geklaard.
Ina Oorburg
Ina Oorburg
2022-12-05
Alles nu in orde ,een heel plezierige samenwerking en uitstekend werk en resultaat. Dank !,
Claudia Dispa
Claudia Dispa
2022-09-08
Goed en netjes gedaan. Er ontstond tijdens de montage een probleempje, maar dat hebben ze echt keurig opgelost.
gretha knipper
gretha knipper
2022-07-22
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe kunststof kozijnen, het bedrijf heeft goed werk geleverd.